About the place

Generelt om pladsen

Ballen Strandcamping er en naturskøn plads beliggende på Samsø’s østside – lige ud til en dejlig sandstrand med badebro. På stranden er der gode forhold for al vandsport. Har du egen båd kan den ligge på stranden.

Selve pladsen ligger som en naturlig del af landskabet mellem store træer og bakker. Her er både hyggelige pladser til telte og campingvogne og bilfrie områder til cykelcampisterne.

I 2014 er de nye sanitetsbygninger taget i brug. Vi har nu moderne og lækre badefaciliteter, pusle- og familierum. Det nye store køkken har den den mest fantastiske havudsigt. Selv vaskehuset har havudsigt.

Da vi ikke har nummererede pladser er det ikke muligt at reservere pladser til telte og campingvogne. Vi har altid plads. Kun i uge 29, hvor der er festival, kan der nogle dage være optaget. Det er dog altid muligt at få plads på en Samsøs andre campingpladser.

Det er tilladt at tage hunden med på ferie hvis den holdes i snor og luftes udenfor pladsens område.

Faciliteter på pladsen

Vaskeri, puslerum, køkken, udendørs grill, fiskerenseplads, opholdsstue m. TV og WIFI, cykeludlejning, minigolf, dyrefold, legepladser og fodboldbane.

Transport til Samsø

Det er nemt at komme til Samsø fra hele landet. Vi har 2 færger til Samsø. Den ene fra Hou i Jylland og den anden fra Kalundborg på Sjælland.

Det anbefales at bestille plads i forvejen, især i højsæsonen og week-ender.

Tjek færgernes hjemmesider, på ovenstående links, angående afgangstider, bookning og tilbud.

Cykeludlejning

Det er muligt at leje en cykel på campingpladsen uden reservation. Hvis du ønsker at få cyklen direkte på havnen, skal du bestille hos cykeludlejerne i forvejen.

Transport på Samsø

Bus
Samsø har en busrute som betjener hele øen. Der er tilslutning til busruten med telebus. Du kan se hvordan det virker på Busselskabets hjemmeside.

Taxa
Samsø har også almindelige taxa. De holder som regel på havnene og venter ved ankomsterne, men de kan også bestilles i forvejen. Tlf. 40601900.

Lejebiler
Det er også muligt at leje en el-bil på Samsø.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.